Magnetický změkčovač vodyТвърдата вода съдържа по-големи количества калциеви или магнезиеви соли, които при кристализация създават утайки (т.нар. „котлен камък“) по водопроводни тръби, арматури и  водопроводни кранове. Това явление се увеличава бързо при нагряване на вода, така че котленият камък се наслагва най-вече в радиатори на нагреватели, перални машини, миялни машини и електрически кани. Котленият камък не само намалява живота на уредите, но и увеличава консумацията на енергия. Освен това премахването на котлен камък е много трудно и скъпо, ако изобщо е възможно.

Как действа магнитният омекотител за вода?

Магнитният омекотител за вода изменя физичните свойства на солите преминаващи през магнитното поле, „омекотява“ водата и по този начин ограничава наслагването на котлен камък. Така „обработена“  водата след това може дори да разтваря вече образувани наслагвания.

Монтиране на магнитния омекотител на тръбопровода

Нашият продукт не се нуждае от електрическа енергия или от зареждане. В сравнение с други продукти на нашия пазар той има силни неодимови магнити, магнитното поле е значително по-силно от това на феритни магнити. Корпусът от пластмасовa е оборудван с ергономични характеристики за лесен монтаж без прекъсване на тръбата, без използване на инструменти!

Влияние на магнитния омекотител върху качеството на водата

Степента на намаляване на твърдостта на водата и образуване на отлагания зависи от вида на водопровода, състоянието и температура на водата, твърдостта на водата и от други външни фактори, и не може да бъде гарантирана!

Он-лайн продажби на магнитни устройства

В нашия електронен магазин със сигурност ще изберете

КУПЕТЕ МАГНИТЕН ОМЕКОТИТЕЛ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Устройството не е предназначено и одобрено за обработка на питейна вода, препоръчва се монтирането му на тръбопровода за топла вода (към котел, бойлер или пералня).

Файлове с възможност за сваляне

Становище на Национален референтен център за питейна вода относно устройствата за обработка на вода чрез магнити