Магнит в бункера за насипване на шприц преса - температурна устойчивост до 80 °C (MDN)

Магнит в бункера за насипванеМагнит в бункера за насипване намира приложение в производството на пластмаси, особено там където се използва гранулат или натрошен материал. Магнитът се монтира в бункера на шприц пресата. Оборудван е с много силни неодимови магнити NdFeB и е способен да улови и най-дребните прахообразни частици метал. Използването на магнит в бункера за насипване води до значително удължаване на експлоатационния живот на впръсквателните дюзи.

Стандартно изработваме магнити за бункера за насипване с диаметър 100, 150, 200, 250, 300 и 350 мм.

Продуктът са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

Основен приоритет

Магнит в бункера за насипванеОгромно предимство на този магнит е възможността да бъде размагнитван. Размагнитването се осъществява чрез разхлабване на обезопасителния болт и издърпване за магнитните ядра от стоманените цилиндри. Така уловените метални частици сами падат и почистването е бързо и лесно.

Магнит в бункера за насипване на шприц преса - температурна устойчивост до 120 °C (MDN T)

Като новост предлагаме магнити в бункера за насипване на шприц преса с температурна устойчивост до 120 °C. Те също са оборудвани с много силни неодимови NdFeB магнити, които обаче имат значително по-висока температурна устойчивост.

Пример за използване на магнита за бункер

Магнит за бункера на шприц преса - UP (MDN UP)

Магнит за бункера на шприц преса с пластмасов корпусУсъвършенстваният вариант на магнита за бункер на шприц преса е разработен за удовлетворяване на вашите изисквания за максимална ефективност на сепарирането и безопасност при работа. Магнитът в бункера на шприц преса в този усъвършенстван вариант е оборудван с много силни неодимови магнити. Едно от основните му предимства са магнитите поставени в пластмасов корпус, който покрива целия отвор на бункера за насипване на шприц пресата. Така се гарантира всички пластмасови гранули да минават чрез магнитни решетки, които улавят металните замърсители в сместа.

Високо ефективно отделяне на метални частици и максимална безопасност

Размери на сепаратора за бункер на шприц пресаПредлагаме пластмасови корпуси с различни размери за използване в различни по големина бункери. Пластмасовият корпус е изработен от материал Акрилнитрил бутадиен стирол - ABS. Магнитите са разположени в пластмасови тръби и почистването им от уловените замърсители е много лесно и бързо чрез изваждане на магнитните ядра от пластмасовите тръби.

Изберете според картинката подходящата за вашия бункер големина на корпуса. Ако не сте сигурни при избора на големината, моля свържете се с нас.

Магнит за бункера на шприц преса закачен на приспособление за почистване

Друго съществено предимство е това, че магнитните ядра са здраво закрепени за корпуса на сепаратора. С това се повишава безопасността при работа и се предотвратяват възможни наранявания, например при невнимателно боравене с много силните магнитни ядра и поставянето им на метална подложка.

Към магнита за бункер можете да закупите и приспособление за почистване, което е универсално за всякаква големина на корпуса. С него почистването става още по-бързо и лесно.

Продуктът са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

Предимства на пластмасовия магнит за бункер

  • Използват се силни неодимови магнити.
  • Корпусът запълва целия бункер на шприц пресата – висока ефективност на сепариране.
  • Ниско тегло и лесно почистване.
  • Магнитните ядра са здраво закрепени за корпуса на сепаратора – предотвратяване на възможни наранявания.
  • Еднаква цена за всички модели на магнита за бункер независимо от размера на корпуса
  • Корпусът е направен от пластмаса устойчива на абразия.
  • Лесно почистване с приспособлението за почистване (универсално за всички модели).

Начин на почистване на магнита за бункер

Закачете сепаратора на спомагателните куки на приспособлението за почистване, разположено където и да е на стената.

Пример за използване на магнита за бункер