Конусообразен магнит за сортиране

Конусообразен магнит за сортиранеCе използва за идентификация на материал и затова принадлежи към основното оборудване на работниците в пунктовете за вторични суровини. Той се закрепен на месингов синджир дълъг 50 см. Синджирът е снабден със закопчалка за лесно прикачване за облеклото, като по този начин се намалява възможността за загуба на магнита. Дължината на магнита е 50 мм., диаметърът 14 мм. а теглото му е 36 г.

Конусообразният сортировъчен магнит махало

Конусообразният сортировъчен магнит махалоCе използва за идентифициране на материал. Оборудван е също както обикновения конусообразен магнит за сортиране с много силен NdFeB магнит. Благодарение на това, че е монтиран на прът, може да се използва за изваждане на метални магнитни части от трудно досегаеми места (като например около двигателя на превозно средство). Обща дължина 160 mm, диаметър 14 mm.

Супер силен магнит за сортиране

Супер силен магнит за сортиранеЕ снабден с много силен NdFeB магнит. Благодарение на това е възможно да бъде използван за идентифициране на материал и от по-големи разстояния. Този магнит се използва за установяване дали между немагнитни материали не се намира и магнитен материал. Също така с него лесно може да се предотврати измама при изкупуване на скъпи метали. Той има магнитна сила 1 kN, размери 114x72 мм. и тегло 1,5 кг.

Супер силен магнит за сортиране SmCo с монтиран много силен самариев магнит. Неговата сила е сравнима с тази на по-горе посочения супер силен магнит за сортиране. Главното предимство на този магнит е устойчивостта му срещу корозия (възможност за използване във вода).

Супер силен магнит за сортиране UP

Супер силен магнит за сортиране UPНовият тип супер силен магнит за сортиране е оборудван с нова ергономична дръжка, което позволява лесно и удобно боравене с този много силен магнит. Насладете се на повишения комфорт при работа!

Голямата сила на магнита естествено остава запазена!

Продуктът са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТИ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

Магнитен прът за тестване

Магнитен прът за тестванеМагнитният прът за тестване служи за проверка дали материалът с който работите не съдържа метални замърсители. Снабден е с много силни NdFeB магнити. Замърсителите се отстраняват като се издърпва пластмасовата ръкохватка и така магнитните замърсители падат.

Предлагаме два вида пръти - с работна магнитна дължина 140 мм

  • Ш 20 мм, магнитна индукция ок. 4380 G (измервана на повърхността на магнитното ядро)
  • Ш 30 мм, магнитна индукция ок. 5200 G (измервана на повърхността на магнитното ядро)

Продуктът са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТЕН ПРЪТ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

 

Магнитни mетли

За използване в пунктовете за вторични суровини предлагаме също и магнитни mетли, които са голям помощник както при почистване на работното пространство (предпазване от повреди на високоповдигащите колички), така и при сортиране на железни и нежелезни метали.